Ik heb dit altijd al willen doen, want als ik naar alle verschillende kassen kijk, gaan mijn hersenen naar de eerste kas die ik ooit heb gezien, en ik wil een composthoop maken. Maar ik ben nooit echt op gang gekomen. Dus ik dacht, waarom niet? Ik wilde ook laten zien dat er geen gemakkelijke manier om compost te maken, maar dat als je bereid bent om te experimenteren en het werk te doen, u zeer succesvol zijn. Ik wil niet dat iemand neerkijkt op dit hele proces zo moeilijk, zoals sommige mensen doen. Dus ik hoop dat het je aan het denken zet over waarom je het moet doen en hoe je de beste composter ooit worden.

Hier is de eerste composthoop die ik heb gemaakt, na een lange dag werken. Het enige wat ontbreekt is een emmer, en het deksel. De geur is fantastisch, en het helpt de plantenwortels om uit de grond te groeien en goed in balans te raken, wat betekent dat ze goed in de grond groeien.

Mijn vader zei altijd dat ik altijd mijn compost moest bewaren, zelfs als het huis leeg is. Het is ook een goed idee om wat verse groenten en fruit op uw composthoop te zetten om het vers te houden en de hoeveelheid voedingsmiddelen te verhogen die het kan nemen.

Hoeveel bomen moet je planten? Voor een eenvoudige vuistregel, zet zo veel in als je ruimte hebt om te planten. Als je genoeg ruimte hebt om één boom te planten, overweeg dan om er nog twee of drie te planten. Zijn er nadelen aan het hebben van bomen als een werf plant? Bomen zijn een goede aanvulling op uw tuin en maken het aantrekkelijker. Het duurt enige tijd voor de bomen te rijpen en beginnen te kijken als wat je zou willen, en je ook bomen die invasief zijn, zoals azalea's en wilgen. Echter, ze komen veel vaker voor in Noord-Amerika.

Ik ben geboren in Nederland en kom uit Nederland en ben al 5 jaar aan het composteren. Het woord "golfplaten" betekent "gecomposteerd", en ik gebruik deze term om veel van de materialen die ik gebruik om mijn compost te maken beschrijven, zoals versnipperde krant, hout, voedselverspilling, metaal, klei en papier.

Ik heb in de compostering bedrijf al geruime tijd en in de afgelopen 5 jaar heb ik naar vele compostering evenementen, en dit is de eerste keer dat ik dit evenement bijgewoond als lid van het publiek. Ik wilde mijn persoonlijke ervaringen met u delen over compostering, composters en de composteringsindustrie, dus ik deel een paar van mijn favoriete foto's, en enkele van mijn eigen ervaringen. Als u geïnteresseerd bent in het zien van meer foto's van dit evenement, u zich abonneren op mijn Facebook-pagina, en ik zal u wat meer. Het zal hier worden geplaatst, dus zorg ervoor om terug te controleren! (Je krijgt het automatisch in je nieuwsfeed nadat ik het bericht!) Als je naar het evenement gaat, neem dan de tijd om deze prachtige foto's van mijn evenement te bekijken! Ik ben echt enthousiast over en ik hoop echt dat je geniet van hen ook. U ook downloaden van deze prachtige foto's en andere foto's van mijn compostering evenement in een zeer mooie, eenvoudig af te drukken, en super gemakkelijk te openen bestand. De bestandsgrootte is slechts een paar MB.

Toen ik deze blog in 2019 begon was het de site voor een aantal van mijn vorige projecten en ik denk dat het nog steeds is. Het is nog steeds hier, ook al zijn er een aantal andere sites die gebruik maken van de naam.

Ik ben niet van plan om de andere twee websites te dekken, maar omdat ik hou van die andere sites meer, ik ga gewoon om ze te koppelen voor je. Om een beter idee te geven van wat er op de andere twee sites, neem een kijkje op een aantal van de berichten: Ik ben altijd enthousiast om te zien welke nieuwe projecten mensen beginnen. Ik heb een aanstaande blog serie waar ik ga om alle dingen compostering te dekken, van het starten van een composthoop en zelfs hoe aan de slag. Ik ga ook een reeks berichten doen over wat ik heb geleerd sinds het starten van deze blog. En natuurlijk, ik ben bezig met een reeks blogposts over het maken en verkopen van compost zakken, zakken die papier gebruiken, in plaats van plastic, en hoe je je eigen compost zak te maken.