De beste composters voor u kunnen enorm variëren, afhankelijk van wat je nodig hebt en waar je woont. Ons doel is om de beste optie voor u te vinden op basis van uw budget, de manier waarop u het gebruikt, en het soort mensen die compost in uw omgeving. We hebben een groot assortiment van producten aangeboden tegen een verscheidenheid aan prijzen, dus kom terug om te zien of we producten in de aanbieding hebben die bij u passen.

De beste composters voor mij

Hier zijn de 10 composters die we hebben geselecteerd om te markeren voor dit bericht, die u zal helpen om te beslissen wat voor soort compost u wilt investeren in.

10. Wij onthullen graag de perfecte composters voor u!

Als u een tuinman op lange termijn bent, zou dit enkel kunnen zijn wat u nodig hebt. Het is een beetje duurder dan een paar van de andere producten die we hebben laten zien, maar het is de moeite waard.

Te vaak verwarren mensen de wetenschap met geloof in het product. Er zijn zo veel producten die beloven om uw huis tuin weg te nemen van u en weet je wat? Ze zijn niet echt. Er is zoveel dat niet is gedaan met hen, en ze werken niet, en je moet waarschijnlijk opgeven. Maar degenen die zijn werken heel goed. Dus, als het gaat om het kiezen van uw composter, we zijn hier om u te laten zien wat je daadwerkelijk verwachten. We hopen dat u dit nuttig vindt in uw onderzoek als u kiest voor een composter.

Compostering is een eenvoudig proces dat je niet weg zal nemen van uw tuinieren. Er zijn een heleboel factoren die gaan in de beslissing wat voor soort compost te gebruiken in uw tuin. Er zijn vele opties die er zijn voor compostering, en dat omvat de soorten materialen die u gebruikt, wat voor soort materiaal u gebruikt om uw planten te laten groeien, wat voor soort container uw compost is in, en nog veel meer.

We zijn hier om onze bevindingen in dit geval te delen en oplossingen, tools en technieken aan te bieden om de effectiviteit van uw composteringspraktijken te verbeteren.

We zijn ook gecertificeerd lid van de International Association of Landscape Architects. Bel gerust met ons om te bespreken hoe onze methoden u kunnen helpen uw CO2-voetafdruk te verkleinen.

Bedankt voor het bezoeken en bedankt voor het nemen van de tijd om onze blog te lezen. Als u op zoek bent naar het verbeteren van de ecologische voetafdruk van uw land of geïnteresseerd bent in het leren hoe u uw eigen compostering praktijken verbeteren u terecht bij de composteer- en gecomposteerde materialen pagina op onze site.

Alle foto's in dit artikel zijn genomen op mijn eigen terrein. Alle inhoud op deze blog is auteursrechtelijk beschermd 2014 door Sophie en wordt gedistribueerd onder de Creative Commons Attribution-Share Alike Licentie. Deze blog is een community project en is een work in progress.

Op het eerste gezicht geven onze tests aan dat veel van de producten die we hebben getest, waaronder een reeks verschillende huishoudelijke materialen, zeer effectief zijn in compostering. Het kan moeilijk zijn om alleen te zeggen door te kijken naar de ingrediënten, maar onze analist is in staat om te detecteren hoe goed compost in staat is af te breken en voedingsstoffen te recupereren van de materialen die we aanbieden.

Lees onze laatste berichten over composters en andere composteringsopties:

Het goede nieuws is dat als het gaat om composters, het maakt niet uit of je een newbie of een doorgewinterde tuinman. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan om u de informatie te geven die u nodig hebt om de beste composteringsbeslissing te nemen. De volgende stap is om uw beste opties voor uw tuin te bepalen. In feite heb ik een paar aanbevelingen voor wat te zoeken in een compostering systeem. Bekijk onze composteringsartikelen en aanbevelingen:

Er is veel dat kan worden gezegd over hoe een compostering systeem kan de algehele prestaties van uw tuin te verbeteren.